بیش از ۲ میلیون خدمت آزمایشگاهی ارائه شد

رئیس شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی از ارائه ۲ میلیون خدمت آزمایشگاهی به مشتریان شبکه آزمایشگاهی خبر داد و گفت: مشتریان شبکه از بخش های مختلف دولتی و خصوصی هستند.

به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رضا اسدی‌فرد درباره خدمات ارائه شده توسط شبکه به مشتریان، عنوان کرد: تاکنون مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری، بیش از ۲ میلیون خدمت را به مشتریان متنوعی همچون پژوهشگران، دانشجویان و صنایع کشور ارائه کرده‌اند.

رئیس شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری افزود: بر همین اساس، در بین ۲۰ رتبه اول، ۹ مرکز از بخش خصوصی و ۶ مرکز از مراکز تابعه وزارت علوم حضور دارند.

به گفته اسدی‌فرد، در حال حاضر ۸/۴۱ درصد اعضای شبکه از آزمایشگاه‌های بخش خصوصی، ۹/۳۲ درصد اعضا از دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ۳/۲۵ درصد مابقی، از سایر سازمان‌ها و وزارتخانه‌های کشور هستند.

وی ادامه داد: استفاده بهینه از سرمایه‌های ملی در حوزه زیرساخت آزمایشگاهی، تسهیل در دسترسی پژوهشگران و صنایع مختلف کشور به خدمات آزمایشگاهی و استانداردسازی فعالیت‌های آزمایشگاهی و ارتقای دانش فنی کارشناسان آزمایشگاه‌ها از اهداف مهم شبکه است.

اشتراک‌گذاری در:

کتاب‌های منتشرشده

تالیفات دکتر اسدی‌فرد
کتاب روش‌های انتقال و اکتساب فناوری
کتاب روش‌های انتقال و اکتساب فناوری
کتاب مقالات منتخب در سیاست گذاری فناوری های نوظهور
کتاب مقالات منتخب در سیاست‌گذاری فناوری‌های نوظهور
کتاب بزرگ مریخی کوچک ونوسی
کتاب بزرگ مریخی، کوچک ونوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *